Geschiedenis

Kapperskoppel en tevens eigenaren Sander en Corinda Akse hebben hun eigen stukje geschiedenis in de kappersbranche.

Sander is geboren te Gouda in een groot kappers gezin. Pa Akse en zijn 3 broers zijn hem voorgegaan in dit bijzonder mooie vak. Sander hield stug vol dat hij echt geen kapper wilde worden en heeft daarom zijn technische opleiding afgerond. Tijdens zijn militaire dienst plicht kwam hij in de weekenden bij zijn broers in dienst en bleek hij het knippen in de vingers te hebben. In april 1995 nam hij de salon aan de binnenhof over van zijn oudste broer Gerjon en daar heeft hij tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Na jaren lang hard werken met een leuk team van meiden is de salon uitgebloeid tot een begrip in Lopik en omstreken.

Corinda heeft als echte Groningse jarenlang ervaring opgedaan in diverse salons in het noorden van ons land. Op haar 23e wilde ze dolgraag voor zichzelf beginnen en heeft toen haar eigen salon geopend in Sappemeer. Succesvolle jaren volgden maar de ware liefde bleek in Lopik te zitten. Na vele kilometers heen en weer rijden besloten Sander en Corinda om hun krachten te bundelen en samen verder te gaan in Lopik. In 2011 werd Corinda mede-eigenaar van de mooie salon in Lopik. Het was even wennen, maar al snel groeide haar klantenkring en werd er met zeer veel plezier gewerkt.

In 2017 werd het tijd om hun gezamenlijke droom te verwezenlijken en zo is Akse & Co geboren. De zaak werd drastisch verbouwd en kreeg een nieuwe naam.

Sander en Corinda blijven kappers en ondernemers in hart en nieren. Aan hun zaak bouwen en blijven investeren is een must om een mooie toekomst te genereren.

Samen met hun team staan ze graag voor je klaar en hopen ze je te ontmoeten in hun creatieve en unieke  salon/barbershop Akse & Co.