SALON

YESS I DO !!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Een van de beste dingen aan het zijn van de bruid is toch wel dat je er waarschijnlijk nog nooit zo mooi hebt uitgezien als op jullie trouwdag. Aan ieder detail wordt aandacht besteed en alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Je bruidskapsel is een niet te onderschatten onderdeel van jullie bruiloft. Je zult immers op iedere trouwfoto terugzien hoe je haar precies zat en je wilt er natuurlijk stralend uitzien.

Wij willen dit heel graag voor jou verzorgen!

Bij iedere Bruidskapsel doen wij altijd een proefsessie. Bij zo’n proefsessie kun je vast kijken hoe het Bruidskapsel dat je in gedachten had bij je staat.

Natuurlijk kunnen wij jou goed advies geven, maar het is ook slim om vooraf wat inspiratie op te doen. Er zijn namelijk zoveel verschillende mogelijkheden!

Voor een perfect bruidskapsel komen wij op de grote dag graag bij je thuis indien gewenst.  Zodat jij de deur niet uit hoeft en jouw Bruidskapsel een echte verassing blijft! Hoe ontzettend fijn zal jouw dag dan starten.

Wist je dat wij buiten het maken van de mooiste Bruidskapsels ook de mooiste Bruidsmake-up kunnen verzorgen?  Er is veel mogelijk dus zie je het zitten om jouw zorgen aan ons over te laten? Neem dan contact met ons op.

Wees op tijd met het inplannen van ‘YOUR PERFECT DAY’